Skrivekunst

Skrivekunst

Skrivekunst er et annet ord for kreativ skriving. Som journalist og forfatter bruker jeg min erfaring og kompetanse til å hjelpe deg som ønsker å utvikle dine skriveferdigheter. Det å forfatte tekster som ikke er sakprosa, feks poesi eller skjønnlitteratur, krever noen ferdigheter. Det krever også et åpent og kreativt sinn, som er lekent og lar seg inspirere av utenfor- boksen-tenkning.

Kreativ skriving stimuleres av fantasien og drømmene, og jeg tilbyr skrivekurs og skriveverksted med enkeltpersoner eller små grupper, nettopp for å lære deg ulike skriveteknikker. Disse kan være nyttige for deg som går med en poet, forfatter eller skribent i magen.

Det er et mål å undersøke og utvikle eget skriftlig uttrykk, gjennom å gjøre seg kjent med skjønnlitterarens mangfold, muligheter og ulike sjangere. Hvilken sjanger føler du deg mest hjemme i? Det poetiske språket, kortprosa, drama, poesi, dagbok, lengre prosa eller filmmanus?

Det er også et mål å gå dypere i arbeidet med klang, bilder og fortellerstemme; hva er det i oss som skriver seg frem? Finn din helt personlige fortellerstemme, utvikle din egen gode penn.

Målet er at du skal utvikle deg som skribent, og som menneske.

Kontakt meg for mer informasjon

Jeg tilbyr også:

Coaching
Kreativ egenutvikling
Yin yoga