Keativ egenutvikling

Kreativ egenutvikling

Ordet kreativ stammer fra det latinske ordet creo, som betyr å skape og frembringe. Vi forbinder ofte ordet med det kunstneriske, tekniske og vitenskapelige, men det handler også om individets evne til å oppleve seg selv og sin omverden. Kreativitet i denne sammenhengen handler om ulike måter å uttrykke seg på.

Utvikling, her med fokus på personlig utvikling, handler først og fremst om å trene opp bedre selvfølelse og selvtillit. Selvfølesen beskriver de tanker og følelser vi har om oss selv, selvtillit er knyttet til ferdigheter og prestasjoner. Vi mennesker utvikler oss gjennom hele livet. Vi jobber hele tiden med å bli en bedre utgave av oss selv.

Gjennom ulike workshop og samlinger, utfordres du til å sprenge egne grenser. Bevege deg utenfor din komfortsone. Oppfylle drømmene dine. Jeg tilbyr workshops hvor jeg inspirerer, coacher og lærer deg mentale ferdigheter for å få deg fra der du er - til der du vil være. Og finne din egen kreative uttrykksform.

Har du gått med en drøm om å skrive en roman? Om å male akvarellbilder? Skrive dikt? Lage keramikkfat? Begynne å synge? Hva stopper deg fra å realisere det?

Kontakt meg for mer informasjon

Jeg tilbyr også:

Coaching
Skrivekunst
Yin yoga